PodsjetiMe.net
e-mail podsjetnik


Pravila i uvjeti korištenja servisa PodsjetiMe.net

Pristupanjem stranicama PodsjetiMe.net prihvaćate sva pravila i uvjete korištenja tih stranica. Po vlastitom nahođenju zadržavamo pravo u bilo kojem trenutku promijeniti, modificirati ili na drugi način izmijeniti uvjete korištenja tih stranica. Takve će izmjene postati važeće nakon njihove objave. Pristupanjem i korištenjem ovih stranica ili bilo kojeg njihovog dijela potvđujete da ste upoznati i da prihvaćate aktualna pravila i uvjete korištenja te da ste ih razumjeli u cijelosti. Ukoliko iz bilo kojeg razloga ne prihvaćate sljedeća pravila i uvjete, odnosno njihove kasnije izmjene, ili na bilo koji način postanete nezadovoljni našim stranicama, nemojte ih koristiti. Tijekom pristupanja i korištenja stranicama primjenjuju se navedeni uvjeti i pravila korištenja, kao i svi važeći i primjenjivi zakoni Republike Hrvatske.

Sadržaj stranica i odgovornost
Sadržaj ovih stranica je u vlasništvu servisa PodsjetiMe.net te je zabranjeno ga koristiti bez našeg pisanog dopuštenja. Smatrate li da je bilo kojim dijelom ovih stranica napravljena povreda autorskih prava, molimo vas da nas o tome obavijestite kako bismo problem mogli što brže ispraviti.

Korisnici
Korisnici portala su sve fizičke i pravne osobe koje se služe portalom, a sve to sukladno općim uvjetima i pravilima korištenja.

Registracija
U interesu zaštite osobnih padataka svakoga korisnika servisa korisnici su prilikom registracije dužni unositi točne i istinite osobne podatke.

Odgovornost korisnika
Korisnik je odgovoran za sve aktivnosti koje potječu s njegovog korisničkog računa, osim ako se ne dokaže da je žrtva vanjskog hackinga ili krivotvorenja adrese. Korisnik je odgovoran za osiguravanje vlastitoga korisničkog imena i lozinke. Korisnik preuzima odgovornost za sav materijal koji postavi na portalu.

Jamstvo servisa
Servis PodsjetiMe.net ne jamči potpunu točnost svih informacija, podataka, sadržaja ili bilo kojih datoteka. Servis ne garantira točnost bilo kakvih sadržaja koji se nalaze na internetskim stranicama korisika servisa, a na koje se može doći preko linka objavljenog na PodsjetiMe.net.

Sigurnost
Kršenje sistemske ili mrežne sigurnosti strogo je zabranjeno. Ukoliko prekršite to pravilo, dužni smo protiv vas podnijeti kaznenu prijavu bez narednog upozorenja. Neki od primjera: neovlašteni pristup, uporaba i provjera te skeniranje sistemskog osiguranja, odnosno autorizacijskih mjera, podataka ili prometa; ometanje usluge bilo kojega korisnika, hosta ili mreže, mail bombing, flooding, namjerni pokušaji preopterećenja sistema i broadcast napadi, itd.

Nedopušteni sadržaji
Suglasni ste da NEĆETE:
• “uhoditi” ili na drugi način nekoga uznemiravati;
• prikupljati osobne podatke ostalih korisnika za komercijalne ili nezakonite ciljeve;
• koristiti se automatiziranim metodama, uključujući “spidere”, “robote”, “crawlere”, “data mining pools” ili sline kako biste generirali nepostojeće klikove i na taj način oštetili oglašivače;
• pokušavati ostvariti neovlašteni pristup računalnim sustavima ili provoditi bilo kakvu aktivnost koja ometa i umanjuje kvalitetu te remeti rad i funkcionalnost usluge koju nudimo na našim stranicama;
• koristiti se bilo kojim oblikom automatiziranog uređaja ili računalnog programa koji omogućava automatsko ostvarivanje klikova, niti primjenjivati bilo koje automatizirano sredstvo za varanje na klikovima.

Završna odredba
PodsjetiMe.net može u svakom trenutku promijeniti opće uvjete i pravila korištenja bez prethodne najave korisnicima servisa. Svaka promjena općih uvjeta i pravila korišteja bit će objavljena na stranicama servisa.

Opći uvjeti i pravila korištenja servisa stupaju na snagu u trenutku njihove objave.